FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Σάλος έχει ξεσπάσει με επίσημο βίντεο συνέντευξης Τύπου της Formula 1

Μπορεί να συζητά ακόμη η Formula 1 σχετικά με το σύστημα προστασίας Halo, φαίνεται όμως ότι οι νέοι ιθύνοντες του αθλήματος δεν επιθυμούν να ακουστούν τα επιχειρήματα όσων δηλώνουν εναντίον του. Ακόμη μάλιστα και αν προέρχονται από τους ίδιους τους οδηγούς της Formula 1, τους οποίους αφορά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον το θέμα. Στο επίσημο κανάλι της Formula 1 στο Youtube ανέβηκε ένα βίντεο της Συνέντευξης Τύπου των οδηγών ενόψει του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιουλίου.
Ωστόσο κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι από το διάρκειας 5 λεπτών και 49 δευτερολέπτων μονταρισμένο υλικό λείπουν όλα τα επικριτικά σχόλια των πιλότων για το σύστημα Halo. Πρόκειται για το σύστημα προστασίας, που θα τοποθετείται από το 2018 γύρω από το κόκπιτ των μονοθεσίων και το οποίο πέρασε μόνος του ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, Ζαν Τοντ, αγνοώντας τις αντιρρήσεις των εκπροσώπων των ομάδων.
Αντίθετα, το βίντεο περιέχει τις δηλώσεις – ύμνους για το Halo στην αρχή της συνέντευξης από τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Φερνάντο Αλόνσο. Από την άλλη πλευρά δεν ακούγεται τίποτα επικριτικό για το νέο σύστημα προστασίας των πιλότων, αν και η FIA απέρριψε την κατηγορία περί λογοκρισίας από πλευράς της. Υποστήριξε μάλιστα, ότι επρόκειτο για καθαρά δημοσιογραφική επιλογή των ανθρώπων, που επιμελήθηκαν το βίντεο. Πάντως το τελικό περιεχόμενο τη συμφέρει, κατά σατανική σύμπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια