FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Με Kubica στην Ουγγαρία η Renault

Η επιστροφή του Robert Kubica σε επίσημες διαδικασίες της Formula 1, αποτελεί γεγονός! Η Renault το πήρε απόφαση και θα του εμπιστευτεί το μονοθέσιο στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στην πίστα του Χανγκαρόρινγκ. Και σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, όχι απλά για να αξιολογήσουν στη γαλλική ομάδα την ετοιμότητα του Πολωνού ενόψει της επόμενης σεζόν.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η παρουσία του Kubica στη δεύτερη ημέρα του διήμερου τεστ (δηλαδή την Τετάρτη 2 Αυγούστου) αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει ενδεχόμενης άμεσης επιστροφής του, με ορίζοντα το βελγικό Grand Prix του Σπα στο τέλος Αυγούστου! Ενδεικτικό των προθέσεων της Renault είναι πως λόγω της… προϋπηρεσίας του (76 Grand Prix, 1 pole position, 1 νίκη, 12 βάθρα) ο 32χρονος δεν μπορεί να υπολογιστεί ως rookie, έτσι η συμμετοχή του σημαίνει πως ουσιαστικά θα πάρει τη θέση ενός εκ των επίσημων οδηγών της ομάδας του Ένστοουν, Nico Hulkenberg και Jolyon Palmer.
Αν και όπως είναι προφανές, το πλάνο είναι να πάρει γενικά τη θέση του ανεπαρκή Palmer. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο οδηγός από την Κρακοβία θα συμμετάσχει σε επίσημη διαδικασία της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από το 2011 και τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που προηγήθηκαν του τρομακτικού ατυχήματος που είχε στο Rally Ronde di Andora, όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να αφορά στο δεξί του χέρι. Photo credits: Renault F1 Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια